Publicerad den

Marja i Myrom biografi

Livet skall levas randigt, annars blir det slätstruket.

Marja i Myrom biografi – livet skall levas randigt, annars blir det slätstruket.  

Marja i Myrom är en svensk målare och författare som ständigt utmanat etablissemanget i allt hon företagit sig i livet. “Livet skall levas randigt, annars blir det slätstruket” kommer ta med dig på Marjas resa genom livet och alla stenar längs resan kommer vändas. På gott och ont.  

Vi kommer få ta del av händelser från hennes liv som ingen tidigare fått ta del av. Relationer, bra som dåliga, som passerat revy, Situationer som inträffat som knappt är greppbara, men allt som berättas bottnar i Marjas liv och leverne. Helt ofiltrerat.  

Bl.a. kommer vi få ta del av hur Marja flög med en apelsinflaska i glas fylld med eter i en icke-rökfri zon till Mexico tillsammans med Malmö FF, där hon skulle studera Diego Riveras muralkonst till hur Gustaf Ander tog henne under sina vingar och varför boken “Marja naken” än idag cementerar avtryck i hennes liv.  

För Marja har det hela tiden handlat om att tro på det man gör, även när andra inte gjort det. Vetskapen om att rädslan ibland kom som ett brev på posten om den inte luftas med jämna mellanrum. Det är livet; att öppna upp och släppa in. Inspirerande möten och kärleken till människan. Livet skall levas randigt, annars blir det slätstruket.  

De 1 000 första som förhandsbeställer Marjas biografi får den signerad och en extra gåva medföljer boken.  

Marja i Myrom biografi släpps våren 2022.

Foto: Ullabrith Rosenblad