Publicerad den

Nu är Marjas biografi äntligen klar…

Nu är Marjas biografi äntligen klar för att skickas till tryck i kommande vecka. Vilken resa. Vilken underbar tid jag haft med Marja i med och motgångar över de senaste 1,5 åren tillsammans med hennes nära vänner tomtarna, Nils, lingontrollen, Selma Lagerlöf och alla ”skrömt”.

Jag har aldrig träffat någon så älskvärd som Marja. En hjälpare. En överlevare. Ser alltid andra före sig själv. Unik. ”Livet skall inte levas slätstruket, utan randigt. Det är faktiskt den perfekta titeln på vår bok.

Ni som köper Marjas biografi kommer bli medbjudna på en resa över många år och generationer med episoder från hennes liv som aldrig tidigare berättats. Ni kommer få läsa Marjas betraktelser, där merparten är nedtecknade från hennes sagohus i Fjöle. Ni kommer också få ta del av recept på rönnbär i konjak, tillsammans med citat om allt eller inget. Marja i ett nötskal.

Du kan förhandsbeställa boken på denna sida.

Vi har också bestämt att 50% av bokförsäljningens intäkter kommer gå direkt till den stiftelse som Marja i detta nu upprättar för bevarandet av sitt sagohus i Fjöle.

Den 17-18 december (med reservation för ev. ändringar) mellan kl 15-19 kommer vi tillsammans med familjen Petré (med Gio i förgrunden) öppna upp Sölje herrgård för boksläpp av Marjas biografi, men också ett mini-vernissage av Marjas originalbilder från nysläppta ”Jul på Mårbacka”.

Det kommer enligt Marjas önskemål serveras skinksmörgås, julgröt, julmust, kaffe, bullar och lite annat smått och gott på. Det blir ett öppet hus och vår förhoppning är att Marja är med oss hela vägen.

Varmt välkomna!

/Marja i Myrom, Andreas Slätt och familjen Petré